HÜDA PAR`dan KGC'ye hayırlı olsun ziyareti

Hür Dava Partisi Kızıltepe ilçe teşkilatından bir heyet, yeni kurulan Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gündem 13.02.2015 08:53:36 0
HÜDA PAR`dan KGC

Kızıltepe ilçe merkezinde ulusal ve yerel bazda görev yapan gazeteci ve yazarların bir araya gelerek kurduğu Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR ) Kızıltepe İlçe Başkan Yardımcı Şeyhmus Karaalp, İlçe teşkilatı yöneticilerinden Mahmut Kılınç ve beraberindeki bazı parti üyeleri, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. HÜDA PAR heyeti Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyet üyeleri tarafından karşılandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetinin kurulmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren HÜDA PAR İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Mahmut Kılınç, “Kızıltepe ilçemizde kurulan Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti, bizi fazlasıyla memnun etti. Çünkü Kızıltepe ilçesinin böyle bir oluşuma ihtiyacı vardı. Cemiyetin açılışında da gördük, her kesimden yoğun bir katılım olmuştu. Kesimler arasında ayırım yapılmadığını gördük. Bu da bizi çok sevindirdi.” dedi.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan’da HUDA PAR ilçe teşkilatının kendilerini ziyaret etmelerinden memnunluk duyduklarını belirterek, yeni bir cemiyet olmalarına rağmen, birçok yönetici ve üyenin uzun yıllardır gazetecilik mesleğini icra ettiğini, her görüşe aynı yakınlık ve uzaklıkta durmaya özen göstereceklerini ifade etti.